Algemene voorwaarden

Voorwaarden:


Met het maken van een afspraak óf het opgeven voor een cursus/ informatieavond verklaart u zich akkoord met de algemene voorwaarden.


Annuleren:


Het kan zijn dat je onverwacht de afspraak moet afzeggen of verzetten.


Je dient je afspraak 24 uur van te voren telefonisch of per e-mail met bevestiging te annuleren. Indien je dit in minder dan 24 uur doet of je vergeet af te zeggen dan ben ik genoodzaakt het consult alsnog voor 50 % in rekening te brengen. Iemand anders had in jouw plaats geholpen kunnen worden.


Consulten dienen contant afgerekend te worden.


Verantwoordelijkheid:


Onder alle omstandigheden ben je zelf verantwoordelijk voor de manier waarop je met de ontvangen informatie omgaat. Elcke Wolters is niet aansprakelijk noch verantwoordelijk voor effecten positief dan wel negatief voortvloeiend uit de keuzen en acties die gemaakt of gedaan worden door jou als cliënt, noch voor acties voortvloeiend uit of gedaan naar aanleiding van het gegeven consult.


Medische zaken:


Ik ben geen arts en mag dan ook geen uitspraken doen over medische zaken. Over het verloop van een zwangerschap doe ik ook geen uitspraak. Iedereen zal willen horen dat het goed gaat. Ik wil eerlijke consulten geven, als ik een naar gevoel zou krijgen over een zwangerschap zou mijn waarneming misschien stress kunnen veroorzaken wat tot problemen kan leiden.


Dieren:


Het is niet toegestaan om dieren mee te nemen naar de praktijk, mocht u een vraag hebben over een dier dan is het mogelijk om een foto mee te nemen naar het consult.


Opnames:


Het opnemen van ons gesprek is toegestaan, maar mag alleen worden gebruikt

voor uw eigen privé gebruik en mag nooit in het openbaar worden gebruikt.


Copyright:


Niets uit deze website of uit het cursusmateriaal van de aangeboden cursussen door Praktijk Blauwe Regen mogen worden vermenigvuldigd/ en of openbaar worden gemaakt door middel van druk, fotokopie of welke andere wijze dan ook zonder voorafgaande schriftelijke toestemming van Praktijk Blauwe Regen.

-

Privacyverklaring


Jouw gegevens zijn comform de wetgeving van mei 2018, niet voor anderen zichtbaar en vanzelfsprekend veilig. 

Ze worden niet met derden gedeeld. Voor de compelte privacyverklaring verwijs ik je graag door naar het sub kopje Privacy verklaring op deze site.