Recensies

Recensies

Graag verwijs ik je voor meer recensies door naar mijn facebook pagina:  Praktijk Blauwe Regen

Mei 2019


Als je bij Elcke binnen komt, wordt je gelijk onthaald door haar enthousiasme. 
Ze brengt je tot rust door een voetenbad en kopje thee, en na een gesprek over je wensen en problemen waar je mee zit gaat ze aan de slag. 
Ze masseert je op plekken waar het nodig is even goed en vakkundig, zodat je een dag na de behandeling er een stuk minder last van hebt, of het verdwenen is.
We praten wanneer het kan, maar als ze vindt dat ik nu even écht moet ontspannen of genieten dan brengt ze mij tot rust. 
Het gaat bij Elcke niet alleen om haar praktijk, maar om jou...met een lach en een traan is het genieten met de grote G


J.S.


**********


Mei 2019


Elcke is echt een topper! Ik kom sinds december 2017 bij Elcke en door haar bijzondere gave in combinatie met haar gezonde dosis nuchterheid is elk bezoekje weer erg waardevol. Na elk bezoekje sta ik weer met beide benen op de grond en ben ik weer beter in balans. Elcke is professioneel, warm, eerlijk, toegankelijk en enthousiast. De bezoekjes aan Elcke hebben mij heel veel moois gebracht dus ik zal haar ook zeker weten aanraden!


A.T.


***********

Mei 2019


vol enthousiasme onvangt Elcke je graag in haar prachtige praktijk. waar ze een open oor en luisterend oor is en ze je precies weet te raken om de dingen in te zien die je soms zelf niet ziet. heb shambhala 1 2 en 3 gedaan vol enthousiasme legt ze uit hoe de dingen in zijn werk gaan erg interessant


D.t.B.


*********

Mei 2019


Na mijn burn out futloos en moe. Veel klachten. De stap genomen en een afspraak gemaakt. Niet alleen fijne gesprekken gehad maar na elke behandeling meer energie. Zie alles nu ook anders, blij dat ik dit gedaan heb


H.T.


*************


April 2019


Iedereen om me heen is tegenwoordig druk met van alles en nog wat. Zelf ben ik daarop bepaald geen uitzondering. 
Hoe fijn is het dan, dat je even op kunt laden op de massagetafel bij Elcke. Ze zorgt met haar massage voor ontspanning en gaat ook op zoek naar de plekken waar alles vast zit. 
Elcke masseert met volle aandacht, ze is echt aanwezig in elke aanraking en begrijpt wat lichaam ( en geest ) nodig heeft.
Op zijn tijd praten we even, maar ze weet ook precies wanneer het tijd is voor stilte en rust.
Als de massage klaar is, zou ik het liefst blijven liggen om het heerlijke gevoel van ontspanning nog even vast te houden. 
Ik kijk nu alweer uit naar mijn volgende afspraak!


J.R.


*********


Vanaf het eerste moment, dat ik bij Praktijk Blauwe Regen binnenliep en Elcke ontmoette voelde het gelijk heel vertrouwd. Zij heeft mij meerdere keren ‘geholpen’ met een energiebehandeling -en met een massage.
Elcke is zeer deskundig, geduldig, aandachtig en neemt dus alle tijd voor jouw verhaal.
De volgende afspraak staat alweer gepland en ik zie er naar uit!


M.L.


***********


Als je bij Elcke de praktijk binnen komt dan voelt het al goed. Ze luistert naar jou en je wordt begrepen. Ik kan alles tegen Elcke zeggen. Niks is raar. De behandelingen heb ik als heel prettig ervaren en ik heb er zeker wat aan gehad. Elcke is een prachtmens !


E.K.H.


************


Oprechte aandacht, liefdevolle benadering en professionaliteit is waardoor ik mij zo op mijn gemak voel bij Elcke. Ik kan me even volledig ontspannen en weer opladen als ik een behandeling bij haar krijg. Tijdens een heerlijk voetenbadje met fijne aroma even kletsen over wat er speelt waarna de energetische behandeling me weer in balans brengt. Een echte aanrader!


M.W.


*****************


Altijd zeer ontspannen een bezoekje aan praktijk Blauwe Regen. Elcke kan je net even een andere kijk op bepaalde zaken geven. En handige tips meegeven hoe er beter mee om te gaan. 
Het is absoluut de moeite waard om een behandeling te ondergaan bij Elcke. Gun jezelf een momentje van rust en ontspanning


C.A.


******************Prachtige recentie, welke in juli 2018 ontving....

Echt de moeite waard om de tijd even te nemen dit te lezen..


Ik zat al een tijdje niet lekker in mijn fel. Fulltime baan, deeltijdstudie, familieomstandigheden, eigen huis/ huishouden, sport, vrienden. Ach, je kent het wel, “gewoon te druk”. Eigenlijk druk met zorgen voor iedereen en dan schiet je er zelf weleens bij door. Op het moment dat dit een tijdelijke situatie is, kun je dat vast wel aan. Bij mij duurde de situatie helaas te lang, waardoor ik mezelf en mijn lichaam verloor. Ik heb mezelf eigenlijk compleet uitgeput. Geen grenzen aan kunnen geven. Voor iedereen willen klaar staan, maar even vergeten dat dit alleen maar kan wanneer je eerst goed voor jezelf zorgt. (Zo’n uitspraak waar je op dat moment niks mee kan).


Mijn lichaam ging protesteren. Iets waar ik op een gegeven moment niet meer tegen kon vechten. De rust momenten en mijn nachtrust veranderde in hyperventilatie en vluchtgedrag. Een continu gevoel van adrenaline. Iets wat ik zelf niet wou, maar ook niet tegen kon vechten. Ik kon niet meer mijn dagelijkse activiteiten uitvoeren. Mijn leven stond volledig op zijn kop. Ik was mezelf kwijt, mijn lichaam was op en begon allerlei lichamelijke klachten te geven. Eetproblemen, darmproblemen, angsten, verhoogd adrenaline, gejaagd gevoel, vermoeidheid in mijn hele lichaam, gevoel onder stroom te staan. Eigenlijk was er geen moment van de dag meer zonder het adrenaline (gespannen) gevoel. Ik was radeloos, maar ook bang. Wat moet ik nu? Hoe moet ik verder? Mijn toekomst?


En toen kwam Elcke op mijn pad. Ik werd door een bekende geattendeerd en kreeg een cadeaubon. Ik moest nu wel gaan. Maar ik en therapie? En dan ook nog in het alternatieve gebeuren? Nee joh, niks voor mij, daar ben ik veel te nuchter voor. En daarbij, ik los mijn problemen zelf wel op, daarvoor heb ik geen therapie nodig. Maar goed, ik had nou eenmaal de cadeaubon, dus voorruit een sessie kan ik wel volgen. En daar was de kennismaking met Elcke. Een spontane, lieve begroeting. Ze stelde mij meteen op mijn gemak en gek genoeg voelde ik mij meteen “thuis”. Een nuchtere, sociale vrouw, die nou eenmaal een fantastische gave heeft waar ze anderen mee kan en wil helpen. Fantastisch, als je er zo naar kunt kijken! Iemand die precies aanvoelt waar je belemmeringen zitten. Echt een ongelofelijke ervaring. Iemand die je niet kent en toch even in anderhalf uur de vinger op de zere plek kan leggen. Alsof ze jou al jaren kent. Echt bijzonder. Uiteraard met momenten ook erg moeilijk en pijnlijk. Maar dat weet ze en daarvoor kun je altijd bij haar terecht. Kosteloos nazorg, echt super. Zoals ze zelf zegt: “Als er wat is? Bellen, mailen, appen he!”. Uiteraard vond ik dat zelf allemaal veel te gek, maar hier heb ik toch een paar keer gebruik van gemaakt. Wat is het dan fijn dat je meteen praktische tips krijgt, waar je meteen wat mee kan. Dus nee, totaal geen zweverig gedoe, maar gewoon even met beide benen op de grond gezet worden. Af en toe even de “schop onder de kont” krijgen. Precies wat ik op dat moment nodig had. Natuurlijk weet je het allemaal wel, maar het feit dat iemand het tegen je zegt en samen kijkt naar handvatten is zo fijn. Tijdens de Energeische scan ga je eigenlijk samen met haar je lichaam langs en ervaar je waar de beknellingen zitten. Dat klinkt misschien gek, maar zo heb ik het wel ervaren. Bij mij zaten de beknellingen vooral bij mijn borst (hart gedeelte). Nou, dat klopte, want daar kwam mijn adrenaline gevoel/ hyperventilatie vandaan. Op het moment dat we daar samen naar konden kijken, werd ik mij daar meer bewust van. Dat heeft ervoor gezorgd dat ik weet waar het allemaal vandaan komt en dat ik tevens weet hoe ik daar in de toekomst mee verder moet. Bv. mijn grenzen aangeven, mijn dag-structuur, de “verplichtingen” die ik mezelf oplegde. Ik heb tijdens de therapieën hier met Elcke over gesproken en zij heeft mij inzichten gegeven. Niet alles voorgezegd, maar mij zelf laten nadenken/ ervaren. Mij laten zien dat er meerdere wegen naar Rome gaan. Ik weet nu pas wat zorgen voor jezelf betekent. Alleen wanneer ik mezelf op de eerste plek zet, kan ik goed voor mijn omgeving zorgen. En nee, dat is niet egoïstisch, juist wanneer ik het zo doe,

hou ik het vol en kan ik blijven zorgen voor anderen. Door de therapie heb ik dus een hele omslag gemaakt en natuurlijk gebeurd dat niet van vandaag op morgen. Nee, daarvoor heb ik maanden therapie gevolgd. Ik kan niet ontkennen dat het met name in begin best zwaar was. De sessies waren met momenten zeer emotioneel. De genetische scan/ aroma’s zorgden in het begin voor met name hoofdpijn. Eigenlijk werd het eerst nog een graadje erger. Maar ik moest terug naar de basis/ bodem. Eerst weer een stabiele ondergrond creëren. Het fijne is wel dat Elcke zich hiervan bewust is en deze klachten ook van te voren aangeeft. Je moet eerst weer terug naar de bodem om vervolgens weer te kunnen opbouwen. Heel logisch dus, dat het eerst “slechter” wordt. Zonder de therapie had ik het echt niet gered. Ik voel mij momenteel zo krachtig en ben mij zo bewust van alles wat ik doe. De kleinste dingen ben ik gaan waarderen. Ik luister naar mijn lichaam en heb mijn energie en kracht weer terug. Of eigenlijk heb ik veel meer energie dan ik ooit heb ervaren.


“Ik kan de hele wereld weer aan! Kom maar op!”


Elcke: Ik ben je super dankbaar. De gave die jij hebt is zo bijzonder en super fijn dat je daarmee andere mensen wilt helpen. Ik hoop dat ik door mijn verhaal andere mensen kan overtuigen om bij jou te komen. Aromatherapie is echt iets unieks.


--

Moeder met 2 jonge kinderen:

Ik heb op jouw site gekeken en ik hoop dat ik je hulp kan inzetten voor onze oudste zoon. Hij is 4,5 jaar.

Hij reageert vanaf baby al sterk op prikkels. Dit wordt wel wat beter, maar zodra er andere dingen zijn wordt hij gauw boos, geirriteerrd en 's nachts verwerkt hij dat dan en begint hij in zijn slaap te roepen/ schreeuwen en je krijgt geen contact met hem. Ook op school ziet/hoort hij alles en merk dat hij moeite heeft te filteren. Hij is ook erg moe en het kost hem ook erg veel energie. We zouden hem graag wat extra rust geven en leren hoe hij beter met prikkels om kan gaan. Kun jij wat voor hem/ ons betekenen?

Bovendien wil ik OOK weer slapen!


Antwoord! YES!!! Wij én de kids hebben heerlijk geslapen vanacht! Zowel de oudste áls de jongste hebben doorgeslapen vanacht! En! Ik heb ze niet gehoord! Heel fijn! Wat is dat een verademing zeg!

Het is niet uit te drukken hoe blij ik met deze eerste maar wel super grote stap ben! Ben écht blij dat ik jou paar weken geleden geappt heb.