Energiebehandeling

Energiebehandeling


Een consult bestaat uit drie delen. Het eerste gedeelte van de sessie is een kort kennismakings-

gesprek, waarom je graag een behandeling wenst. Dat kan zijn omdat je met fysieke klachten

kampt en daarin wat ondersteuning wilt of omdat je emotioneel vastloopt op een bepaald gebied.


Vanuit dit inzicht maak ik een voetenbad klaar met een door mij samengestelde mix

van essentiële oliën welke op dit moment nodig zijn. Daarna geef ik een energie behandeling, gericht op wat jij nodig hebt. Tijdens de behandeling doe ik een zo genoemde "energetische scan" om te kijken wat ik waarneem op fysiek, mentaal en emotioneel vlak. Op deze manier wordt het totale plaatje bekeken. Mijn ervaring is dat veel klachten zonder duidelijke medische oorzaak een symptoom zijn van een diepere disbalans.

Met deze energetische scan spoor ik de mogelijke oorzaken op om zo de vervolgbehandeling zo effectief mogelijk te laten zijn. Met deze scan komen er bij mij gevoelens en beelden op die vaak meer inzicht geven in jouw levenpad en jouw levensinstelling. Soms sluit deze analyse volledig aan bij jouw eigen visie, maar dit is ook een mooie methode om te onderzoeken waar de blinde vlekken liggen m.b.t. de klacht. Zo kan het dus zijn dat je komt voor een fysieke klacht, maar in de sessie duidelijk naar voren komt dat er een relatie is met bijvoorbeeld stress op het werk. Naast een behandeling gericht op de klacht zal ik ook meekijken naar een advies voor jouw levenspad.


 

Hoe werkt een energetische scan en behandeling?

Om de blokkades in het energiesysteem waar te nemen houd ik mijn handen enkele centimeters boven het lichaam, ik hoef je hiervoor dus niet aan te raken en je kunt gewoon jouw kleding aanhouden.  Via mijn handen geef ik dan een helende energie door die lichaam en geest ondersteunt. Soms voel ik tijdens een behandeling dat een bepaald gebied meer aandacht nodig heeft of dat je baat kunt hebben bij een specifieke mix van etherische oliën, deze stel ik dan voor je samen om mee naar huis te nemen.


Voorbeelden van klachten :

Vermoeidheid

Onrust

Hoofdpijn

Buikpijn

Burnout

Slapeloosheid

Spanningen

Overprikkeld

Concentratieproblemen


Een consult kan ook ondersteuning bieden voor hooggevoelige kinderen. Naast de behandeling geef ik concrete tips voor ouders en kind om hier het beste mee om te gaan.Kosten van een behandeling:


De eerste sessie wordt geboekt inclusief intake gesprek voor +- 1 uur/5 kwartier.

De vervolgsessies ( binnen 4 weken na laatste behandeling) duren +- 60 minuten.

De kosten bedragen per consult. € 55,- inclusief eventuele mix van aromatische oliën ( om mee naar huis te nemen ).


Ik behandel uitsluitend op afspaak. Dit omdat ik uitgebreid de tijd voor je wil nemen.

Geinteresseerd? Bel of stuur een email.